Nagyon nehéz úgy megírni a bemutatkozásomat, hogy ha egy ismeretlen olvassa el ezeket az oldalakat, vagy nézegeti a weblapomat, kapjon egy kis érzést abból, mit is jelentettek és a mai napig jelentenek számomra a kutyáim.

Ők nem csak egy csodálatos és gyönyörű angol fajta képviselői, hanem adottságuknak köszönhetően kiváló vadászkutyák is egyaránt. A kennelünk összes kutyája rendelkezik munkavizsgával, rendszeresen részt vesznek vadászati versenyeken. Az Angel of the Dreams kennel alapelve, hogy kiváló egészséggel, kiegyensúlyozott természettel és szép külsővel rendelkező egyedeket tenyésszen ki.

Hogy is kezdődött?

Mint többnyire minden gyermek, így én is a szüleimet nyúztam azzal, hogy vegyenek egy kiskutyát nekem. 1989-ben nagy meglepetésemre megkaptam életem első kutyáját, Bessyt.

Ő egy csodálatos keverék kutyus volt, kinek köszönhetem, hogy a kutyás élet rejtelmeibe bevezetett. Sajnos, szörnyű betegsége miatt, 1997-ben itt hagyott minket.

Sokáig nem tudtam az életemet elképzelni egy hű négylábú barát-társ nélkül, így 1998 év elején megvettem első törzskönyves kutyusomat.
Ő volt ICh.Ch. Bona Linea Aurea, a Golden retriever fajta gyönyörű képviselője és az 1999-es évben megalakult Angel of the Dreams kennel alapító kutyája is egyaránt. 1999. októberében megszületett kennelünk első alma, melyből megtartottuk 3xCh. Arlett Angel of the Dreams kölyköt. Bona gyönyörű volt, eredményes a kiállításokon, kiváló a munkavizsgákon, az örökletes betegségektől teljesen mentes.Az élete legszebb éveiben volt épp, amikor 2000-ben a sors közbe szólt, és kíméletlenül, tragikusan kitépte Őt az életünkből.
Csak rövid ideig élt velünk, de nagyon szerettük Őt, és az Ő érdeme volt, hogy megismertem ezt a gyönyörű angol fajtát minden oldaláról, hogy megismertem a felelősségteljes tenyésztés göröngyös, de csodálatos útját, hogy szert tettem sok csodálatos baráti kapcsolatra.

És főleg: Neki köszönhetem, hogy rám bízta a lányát, Arlett Angel of the Dreams-t és unokáját,
ICh. Ch. Crusader Angel of the Dreams
-t, mely az első golden retriever egyed volt, aki Szlovákiában megkapta a munka champion címet és aki elsőként kvalifikálta magát a birminghami Crufts'-ra.

2008-as évben egy harmadik golden retriever került az életünkbe, a ma már ICh.IShCh.MultiCh.Ashbury Deep in my Heart, melyet a francia barátaimnak és az Ashbury kennel tulajdonosainak köszönhetem. Nagyon szép, jó természetű és kiváló egészségű szuka, akit mindenki csak úgy ismer, mint "mosolygós Didi" belopta magát családom és barátaim szivébe egyaránt.

2011.április 15.-én örökre el kellet engednem az én drága, imádott 3xCh. Arlett Angel of the Dreams, kutyámat.
Arlettka, Bona, Bessy köszönök mindent Nektek! Soha nem felejtelek el titeket!
Lelkem egy darabja is meghalt vele, de tudom, akármilyen nehéz is tovább lépni a többieknek - Arlett fiának, Crusadernek, Didinek és családom többi tagjának szükségük van rám...

Beköszöntött a 2012-es év - ez egy újabb fejezet az életünkben. Május 16.án megszülettek Didi, Ich.MultiCh.Ashbury Deep in my Heart, első alma, első kiskutyái. Nagyon szép alom volt és mi úgy döntöttünk, hogy megtartunk egy kislányt, mely remélhetőleg kennelünk jovő reménysége lesz, ami alapján a nevét is kapta, Ő lett a Future Hope Angel of the Dreams, de mi csak úgy hívjuk: Narnia.

2012.Október 8.án megérkezett Angliából családunk újabbik tagja, egy kis herceg, melyre nagyon hosszú ideig türelmessen vártunk. Óriási KÖSZÖNÖM-el tartozom a kisherceg tenyésztőjének, Susanna Zubair, a Thornywait kennel tulajdonosának, hogy megbecsült bizalmával és nekünk adta ezt a csodálatos zöldszallagú kisfiút, melynek törzskönyvi neve: Thornywait Fire N' Ice. Rover nem csak gyönyörű, hanem csodálatos és bátor természetű kiskutya.

2012-es év végét írunk. Ma négy golden retrieverem van. Nem vagyunk nagy kennel, de kutyáinkat imádjuk, családunk tagjai, velünk élnek egy tetől alatt. Osztozunk jóban-rosszban és igyekszem teljessé tenni életük sok sok új élménnyel, hogy minden éste amikor lefekszenek, legyen mindig valami új amiről tudnak álmodni.